Kis Sólyom Vendégház

Ifjúsági sátortábor:


A Csíkmadarasi Kis Sólyom Vendégház szervezésében ajánljuk ezt a programot mindazoknak, akik szeretik a természetet, az erdõt - itt lehetõség nyílik a maximális kikapcsolódásra, ugyanis a Hargita aljára szervezett programok résztvevõi távol a civilizációtól a nyugodtságban, a hûvös fenyvesek suhogásában, a csörgedezõ Madaras - patak csobogása mellett, ami iható, a madarak csicsergését hallgatva garantáltan elfeledik a mindennapok egyhangúságát.

A programot min. 10 fõn felül szervezzük, igény szerint sátor, kemping, kerékpár kölcsönzés, és lovaglási lehetõség van. Biztosítunk idegenvezetõt / túravezetõt az erdei érdekességeket, nevezetességeket körbejárni.
A táborban reggeli, bõséges ebéd, vacsora, az esti tábortûzhöz élõzene, napközben csoportjátékok, állandó orvosi ellátás és kapcsolattartás a faluban a szervezõkkel biztosítva van.
A résztvevõ kötelezõen hozzon magával: meleg ruhát, túra bakancsot, hõszigetelõ matracot, hálózsákot, hátizsákot a túrához, esõvédõ felszerelést, és mindent, amit szükségesnek tart.
Tudni kell, hogy itt a Hargita alján az éjszakák hûvösek.
Aki halászni, focizni, röplabdázni szeretne ne felejtse elhozni magával a kellékeket.
A táborban május 15- tõl augusztus 20-ig lehet résztvenni az idõjárástól függetlenül.
Részvételi díj: 50 RON / nap / fõ